15.3.12

Kurs izrade čestitki, jeee

Imam još jedan novi hobi - izrada čestitki! :) Dobro, tek sam napravila jednu jedinu, i to sa unaprijed pripremljenim izrezotinama i definisanim izgledom. Ali, napokon sam napravila tu prvu! 

Da pojasnim, ima jedno sigurno 10 godina da pravljenje čestitki čuči u mojoj glavi. Čak sam jednom prilikom i napravila neke draftove sa suhim cvijećem, ali nisam tome nikad ozbiljno pristupila. Šteta, da sam tada ustrajala na bar nekim od svojih ideja koje sada oživljavam (i pritom ne mislim samo na čestitke), ko zna kojim bih se sve kreativnim poslovima bavila možda i van slobodnog vremena. Ali nikad nije kasno da se počne! Zato sam prije par mjeseci počela da prikupljam materijal. U kesi u koju ga trpam ima svega. Fale mi samo tzv. rezači, jer ih se nema kupiti kod nas. No tu su papiri, naljepnice, makazice, ljepila, trakice, mašnice i još sijaset điđa. Ali nikako se nisam mogla pokrenuti. Možda što je taj prvi korak najteži, ili možda jer nisam imala samopouzdanja. 

I onda sam nabasala na kurs izrade čestitki. :) Subotom je, a taman sam druge stvari od subote uspjela isprebacivati u radne dane. Ove mi je subote bilo dodatno teško nakaniti se da idem jer sam toliko željna pidžamanja uz TV. Ali nekako sam osjećala da je to neki prelomni momenat - ili ću jednom napokon početi ili neću. I počeh. Uz domaće braunije, čaj, dvije nove "kolegice" i učiteljicu Lauru. Nije loše, zar ne? :)

Nema komentara:

Objavi komentar