26.9.12

Ah, lijepog li Beograda

Već nekoliko mjeseci ima kako smo se odlučili otići na Lenny-jev koncert u Beograd, ekipa i ja. Iako je bilo gusto, nekako smo sve uklopili i isplanirali. Krećemo u utorak poslije posla, srijedu lunjamo po Begešu, navečer smo na koncertu, u četvrtak se vraćamo kući. Iako mi je sedmica prije bila burna i tužna i nadasve naporna, nisam se predala i ponedjeljak navečer provela sam jurcajući između mašine za veš i rerne, pakujući se i spremajući brownije i muffine "za puta".

I onda u utorak saznamo sasvim slučajno da je koncert otkazan još prije mjesec dana. No da stvar bude još smješnija, skoro nikome nije bilo žao, naprotiv, haman da se ne može procijeniti ko se više obradovao. :)

Odmah sam se dograbila bajka (usput da se pohvalim da mi je bicikl glavno prevozno sredstvo ovih dana) i odlučila biti turista u svome gradu. Uživala sam u povjetarcu i vozikanju u predvečerje, znajući da ispred sebe imam još čitavih 5 dana za odmor, onaj pravi. Večer smo proveli na kafici torokajući, jedući muffine i uživajući u jeseni.

Život često ne ispadne onakav kako ga isplaniramo, ali zato često ispadne baš onakav kakav nam je potreban u datom trenutku. Ponekad to nije očito, a ponekad, kao ja ovoga puta, možemo se tome prepustiti i jednostavno uživati.

 

Nema komentara:

Objavi komentar